Bouwbedrijf in Assen

Bouwbedrijf in AssenBent u op zoek naar een bouwbedrijf of aannemersbedrijf in Assen? Dan ben u bij Bouw- en aannemersbedrijf John Koster aan het juiste adres. Wij zijn een allround aannemers- en bouwbedrijf dat zich bezig houdt met vele diverse werkzaamheden in de bouw- en aannemerswereld. Je kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, utiliteitsbouwrenovatie, restauratie en onderhoud werkzaamheden.

Wij voeren onze werkzaamheden in Assen altijd uit met vast team van ervaren vakmensen. Hierbij hebben wij nauw contact met diverse onderaannemers die ons ondersteunen om jouw nieuwbouw project in Assen tot een succes te brengen. Tevens zijn wij BouwGarant gecertificeerd en aangesloten bij Bouwend Nederland. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat wij voldoen aan de eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Nieuwbouw in Assen

Bouw- en aannemersbedrijf John Koster heeft al meer de 30 jaar ervaring in de bouw en veel diverse nieuwbouw projecten gerealiseerd. Wanneer je een woning wil laten bouwen in Assen staan wij voor je klaar. Dankzij onze ervaring en bouwkennis kunnen wij al je alles vertellen over nieuwbouw in Assen en je een professioneel en persoonlijk advies geven. Wij verzorgen het gehele bouwproces. We werken samen met diverse gerenommeerde architecten en onderaannemers uit Assen en omstreken.

Meer informatie over nieuwbouw door Bouw- en aannemersbedrijf John Koster

Een bouwbedrijf in Assen hoeft niet duur te zijn

Bouwen hoeft niet duur te zijn. Wij kunnen dankzij onze ervaring en kennis materialen slim inkopen. Tevens bereiden wij ons altijd goed voor en krijgen onze klanten altijd een open begroting waarin ze een totaal overzicht hebben van onder andere de kosten, geschatte werkuren, materialen en planning. Hierna volgt geen meerwerk meer en maken wij geen onverwachte overbodige kosten. Hierdoor bieden wij altijd kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Vrijblijvend en professioneel advies

Ben je op zoek naar een bouwbedrijf in Assen omdat je van plan bent om een woning of kantoor te laten bouwen? Hierbij kunnen wij veel voor je betekenen. Tevens kunnen wij dankzij onze ervaring en vakkennis van de bouw je alles vertellen wat je moet weten over nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie en onderhoud in Assen.

Natuurlijk laten we ons niet beperken tot Assen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een bouwbedrijf in Hoogeveen, Emmen, Meppel of Coevorden? Wij zijn iedereen in heel Drenthe en omstreken graag van dienst.

Zoek dus niet verder en neem vrijblijvend contact met ons op! Of maak direct een afspraak of vraag een offerte aan.