Bouwbedrijf in Emmen

Ben je op zoek naar een bouwbedrijf of aannemersbedrijf in Emmen? Dan ben je bij Bouw- en aannemersbedrijf John Koster aan het juiste adres! Wij zijn een all-round bouwbedrijf die zich bezig houdt met verschillende werkzaamheden in de bouw- en aannemerswereld.

Werkzaamheden waarvoor je bij ons terecht kan in Emmen zijn: NieuwbouwVerbouwUtiliteitsbouwRenovatieRestauratie en Onderhoud.

Bouwen hoeft niet duur te zijn

Dankzij onze vakkennis en jarenlange ervaring in de bouw- en aannemerswereld kunnen wij onze materialen slim inkopen. Tevens bereiden we ons altijd goed voor en krijg je voortijd altijd een totaal overzicht van onder andere de kosten, materialen, schatting van de werkuren en de planning in de vorm van een open begroting. Hierna volgt er geen meerwerk meer van onze kant en we maken geen onverwachte overbodig hoge kosten. Benieuwd naar onze tarieven? Neem dan direct contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf in Emmen?

Wil je graag een nieuwbouw woning laten bouwen? Of wil je een grotere keuken of woonkamer doormiddel van een aanbouw? Ben je op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf in Emmen? Wat je ook wil, het is belangrijk dat je de juiste partner vindt, maar hoe bepaal je dat? Betrouwbaarheid en ervaring zijn factoren die enorm belangrijk zijn.

Bouw- en aannemersbedrijf John Koster staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit! Wij zijn BouwGarant gecertificeerd en aangesloten bij Bouwend Nederland. Dit betekend dat wij voldoen aan de eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Hierop worden wij dan ook periodiek getoetst door BouwGarant. Tevens hebben wij jarenlange ervaring in de bouw en aannemerswereld en voeren wij al onze werkzaamheden uit met een vast team van vakmensen en worden wij indien nodig ondersteund door diverse gerenommeerde onderaannemers met ieder hun specialiteit. Op Dus wanneer je op zoek bent naar een betrouwbaar aannemersbedrijf of bouwbedrijf in Emmen. Zoek dan niet verder. Wij staan graag voor je klaar!