Bouwbedrijf of aannemersbedrijf in Meppel

Ben je op zoek naar een Bouwbedrijf of aannemersbedrijf in Meppel? Dan staan wij voor je klaar! Bouw- en aannemersbedrijf John Koster is een allround bouwbedrijf. Door de jaren heen hebben wij al veel verschillende bouwprojecten gerealiseerd in Meppel en omstreken. Voor zowel kleine als grote opdrachten staan we voor je klaar!

Werkzaamheden waarvoor je bij ons terecht kunt: NieuwbouwVerbouwUtiliteitsbouwRenovatieRestauratie en Onderhoud

Wanneer je voor een van deze werkzaamheden op zoek bent naar een bouwbedrijf in Meppel neem dan vrijblijvend contact met ons op, of vraag een offerte aan.

Een betrouwbaar bouwbedrijf en aannemersbedrijf in Meppel

Bouw- en aannemersbedrijf John Koster vind betrouwbaarheid, goede communicatie en kwaliteit uiterst belangrijk. Daarom zorgen wij altijd dat we duidelijk in beeld hebben wat de wensen van de klant zijn. Voordat we beginnen met bouwen ontvangt de klant een open begroting met daarin een totaal overzicht van de kosten, schatting van de uren, planning en de materialen. Hierna volgt er geen meerwerk meer en maken wij geen onverwachte overbodig hoge kosten. Tevens houden wij onze klanten tijdens het gehele bouwproces goed op de hoogte van de vorderingen. Wanneer je goede communicatie en betrouwbaarheid belangrijk vind bij een aannemersbedrijf in Meppel dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Tevens zijn wij BouwGarant gecertificeerd. Dit betekend dat wij periodiek getoetst worden door BouwGarant op de gestelde eisen wat betrouwbaarheid en kwaliteit betreft. Een BouwGarant certificering is tevens belangrijk wanneer je bijvoorbeeld een hypotheek wil aanvragen voor een nieuwbouw woning in Meppel.

Informatie en deskundig advies

Wil je graag extra informatie of heb je behoeft aan deskundig advies van een aannemersbedrijf en bouwbedrijf in Meppel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je graag te woord. Dankzij onze ervaring en vakkennis kunnen wij je alles vertellen over de mogelijkheden.