nieuwbouw

Nieuwbouw is het realiseren van dromen!

Een nieuwbouw woning is niet te vergelijken met de aankoop of verbouwing van een bestaand huis. Wanneer je een huis laat bouwen hoef je geen bouwwensen op te geven omdat de huizen waarvoor je in aanmerking komt daar niet aan voldoen. Je hebt de vrijheid om zelf te bepalen hoe je huis eruit komt te zien. Tevens heb je controle over de materialen die gebruikt worden en bepaal je zelf je budget.

De juiste architect

Een architect vertaald jouw ideeën om tot een concreet ontwerp. Hierbij houdt hij rekening met jouw budget, de mogelijkheden en vergunningen.

Wij werken nauw samen met verschillende gerenommeerde architecten. Doordat wij met meerdere architecten samenwerken met ieder hun eigen specialiteit en werkwijze kunnen wij de juiste architect aanbevelen, passend bij de wensen van jouw nieuwbouw woning. Wij raden altijd sterk aan om voor een door ons gekozen architect te kiezen. Dankzij onze ervaring en bouwkennis kunnen wij garanderen dat wij de juiste architect uitzoeken passend bij jouw wensen. Daar komt bij dat het zeer belangrijk is dat de architect en het bouw- en aannemersbedrijf weten wat ze aan elkaar hebben en samen als een bouwteam functioneren. Hierbij zijn samenwerking, continu overleg en nauw contact belangrijke factoren.

Het nieuwbouw proces

Wanneer alles vergunning klaar is nemen wij contact op met professionele en ervaren onderaannemers. Wij gaan altijd te werk met een vast team medewerkers en hebben contact met diverse onderaannemers waarvan we uit ervaring weten dat ze kwaliteit leveren. Voordat het bouwen begint zoeken wij alles voor je uit. Dit wordt daarna gepresenteerd als een open begroting. Hierin krijg je een totaal overzicht van onder andere de kosten, materialen, een schatting van de werkuren en de planning. Hierna volgt er geen meerwerk en verzekeren wij je dat er geen overbodige extra kosten komen.

Tijdens het gehele bouwproces wordt de opdrachtgever op de hoogte gesteld van de vorderingen. Dit gebeurt onder andere doormiddel van een bouwvergadering met de klant, architect en ons als aannemer.

Een maand voor de oplevering wordt de opleverdatum bekend gemaakt. Hier aan vooraf komt nog een zogeheten “vooroplevering”, hierbij lopen wij samen met jouw en de architect de nieuwbouw woning door om hem te bekijken/controleren.

Bouwgarant gecertificeerd

Wij zijn als bouw- en aannemersbedrijf Bouwgarant gecertificeerd. Dit betekend dat wij voldoen aan de eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit kan heel belangrijk zijn wanneer je een hypotheek wil aanvragen voor je nieuwbouw woning.

Meer informatie over BouwGarant

Professioneel en vrijblijvend advies

Heb je vragen, wil je graag meer informatie of heb je behoefte aan professioneel advies? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op. Dankzij onze jarenlange ervaring en bouwkennis kunnen wij je alles vertellen over de mogelijkheden van nieuwbouw en een professioneel en persoonlijk advies geven.

Je kan ons contactformulier invullen op de contactpagina, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kun je ook zelf rechtstreeks contact met ons opnemen, hiervoor kun je bellen naar: 0528 – 34 09 66 of een e-mail sturen naar info@jkbouw.nl.