nieuwbouw

Bedrijfspand laten bouwen bij Bouw- en aannemersbedrijf John Koster

Ben je van plan om een bedrijfspand te laten bouwen? Dan ben je bij Bouw- en aannemersbedrijf John Koster aan het juiste adres! Ook voor utiliteitsbouw zijn wij de juiste partner. Voor zowel grote als kleine opdrachten staan wij voor je klaar.

Bij utiliteitsbouw kun je denken aan:

  • Kantoorpanden
  • Winkelpanden
  • Sportscholen
  • Opslagruimtes
  • Garages
  • Loodsen

Een Bedrijfspand is het visitekaartje van je bedrijf

Een bedrijfspand bouwen is een belangrijke stap voor je bedrijf. Je bedrijfspand draagt bijvoorbeeld bij aan het imago van je bedrijf en het werkcomfort van je werknemers. Daarom wil je dat de uitstraling van je bedrijfspand past bij het imago van je bedrijf. Tevens is het belangrijk dat je bedrijfspand en de werkruimtes de productiviteit van de werknemers positief beïnvloed. Om te kunnen bepalen hoe we dit voor elkaar krijgen, zorgen we dat we goed in kaart hebben wat jouw wensen zijn en voor wat voor werkzaamheden het gebouw gebruikt gaat worden.

Duurzaam een bedrijfspand bouwen

Dankzij onze ruime kennis en ervaring in de bouw- en aannemerswereld weten wij hoe we onze materialen slim in moeten kopen. Hierbij bereiden wij ons altijd goed voor en gaan we efficiënt en vakkundig te werk. Tevens krijg je voordat we het bedrijfspand gaan bouwen een open begroting waarin je een totaal overzicht kan zien van onder andere de kosten, materialen, geschatte werkuren en de planning. Hierna volgt er geen meerwerk meer of onverwachte overbodige kosten. Hierdoor leveren wij kwaliteit tegen een scherpe prijs

Aanvullende informatie of professioneel advies.

Wil je graag extra informatie over utiliteitsbouw, of heb je behoefte aan professioneel advies omdat je een bedrijfspand wil laten bouwen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag alles wat je moet weten.

Benieuwd naar de projecten die wij al hebben gerealiseerd? Neem dan een kijkje op bij onze projecten. Hier vind je een greep uit de projecten die wij de afgelopen jaren hebben gerealiseerd.