onderhoud, renovatie en restauratie

Renovatie, restauratie en onderhoud aan uw woning

Tijdens het uitvoeren van een klus denken wij altijd met je mee, voor elk probleem zoeken we de juiste oplossing. Gebouwen hebben onderhoud nodig en moeten na verloop van tijd gerenoveerd of gerestaureerd worden. Dit komt door weersomstandigheden of slecht onderhoud erosie en rot plaatsvinden.

Uiteraard staan wij ook voor restauratie, renovatie en onderhoud klussen voor je klaar. Voor zowel kleine als grote opdrachten bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u geïnteresseerd in deze diensten, of wil je graag meer informatie of advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte op.

Renovatie

Renoveren is het herstellen of eventueel vernieuwen/verbeteren van een gebouw. Voorbeelden waarbij vaak renovatie wordt toegepast zijn verouderde flats en beschadigde woningen. Bij de renovatie van een woning of ander gebouw kun je denken aan het vervangen/verbeteren van muren, dakkapellen, keukens, badkamers etc. Wanneer een gebouw compleet moet worden afgebroken om er vervolgens een nieuw gebouw neer te zetten noemen we dit herbouw of vervangende nieuwbouw.

Restauratie

Restaureren is het terugbrengen/herstellen van een gebouw naar de oude staat. Het gaat hier vaak om monumentale gebouwen. Gebouwen waarbij vaak restauratie wordt toegepast zijn oude kerken en museums, maar het komt ook vaak voor bij woningen die een emotionele waarde hebben.
Bij de restauratie van een gebouw houden wij altijd rekening met de culturele waarde, de originele stijl en de bouwkundige staat van het gebouw.

Onderhoud van een woning

Een woning moet nou eenmaal onderhouden worden. Na verloop van tijd zullen er dingen vervangen of aangepakt moeten worden. Wanneer er wordt geleefd in een woning loop je door de jaren heen hier en daar beschadigingen/slijtage op. Ook gaan leidingen, kozijnen en daken nou eenmaal niet voor eeuwig mee. Het is belangrijk dat je tijdig onderhoud pleegt om overbodig hoge kosten te voorkomen.

Vragen of professioneel advies

Heb je vragen, of wil je graag professioneel advies over renovatie, restauratie of onderhoud van uw woning of kantoor? Bel dan naar: 0528 - 340 966 of stuur een mail via info@jkbouw.nl. Je kan ook ons contactformulier invullen op onze contactpagina, dan nemen wij zo snel mogelijk contact me je op.

Je kan natuurlijk ook meteen een afspraak maken of een offerte aanvragen.