Nieuwbouw is het realiseren van dromen!

Een nieuwbouw woning is niet te vergelijken met de aankoop of verbouwing van een bestaand huis. Wanneer je een huis laat bouwen hoef je geen bouwwensen op te geven omdat de huizen waarvoor je in aanmerking komt daar niet aan voldoen. Je hebt de vrijheid om zelf te bepalen hoe je huis eruit komt te zien. Tevens heb je controle over de materialen die gebruikt worden en bepaal je zelf je budget.

Maak een afspraak

De juiste architect

Een architect vertaald jouw ideeën om tot een concreet ontwerp. Hierbij houdt hij rekening met jouw budget, de mogelijkheden en vergunningen.

Wij werken nauw samen met verschillende gerenommeerde architecten. Doordat wij met meerdere architecten samenwerken met ieder hun eigen specialiteit en werkwijze kunnen wij de juiste architect aanbevelen, passend bij de wensen van jouw nieuwbouw woning. Wij raden altijd sterk aan om voor een door ons gekozen architect te kiezen. Dankzij onze ervaring en bouwkennis kunnen wij garanderen dat wij de juiste architect uitzoeken passend bij jouw wensen. Daar komt bij dat het zeer belangrijk is dat de architect en het bouw- en aannemersbedrijf weten wat ze aan elkaar hebben en samen als een bouwteam functioneren. Hierbij zijn samenwerking, continu overleg en nauw contact belangrijke factoren.

013 3d 4600x3450 all free download.com scaled