Bouwbedrijf in Slagharen

Bouwbedrijf in SlagharenBouw- en aannemersbedrijf John Koster is ook werkzaam als bouwbedrijf in Slagharen. Naast Bouwgarant gecertificeerd is het bouwbedrijf ook verbonden aan Bouwend Nederland. Het heeft in de loop der jaren een goede naam opgebouwd en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het bedrijf is thuis in verschillende bedrijfsactiviteiten waaronder nieuwbouw, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud. Met een ervaren team aan vakmensen is de allround bouwpartner hét aannemers- en bouwbedrijf in Slagharen en omstreken.

Nieuwbouw:

Het bouwen van een geheel nieuwe woning heeft verschillende voordelen. Zo ben je geheel vrij in keuze omtrent de vormgeving en indeling van het te bouwen huis. Je stelt samen met een architect, aan de hand van jouw ideeën en budget, je eigen droomhuis samen en vormt het tot een concreet bouwplan. Naast het te besteden budget beslis je uiteraard ook over het te gebruiken (duurzaam) materiaal.

Utiliteitsbouw:

Met dezelfde voordelen als een nieuw te bouwen huis, zal het bouwen van een nieuw bedrijfspand ook gunstig uitpakken. Ook hier bepaal je uiteraard zelf de materialenkeuze, indeling en het budget. Een nieuwe werkruimte is vaak ook bevorderlijk voor het personeel (betere werkomstandigheden) wat de productie alleen maar ten goede zal komen. Ook de vormgeving (uitstraling) van het pand is belangrijk. Het gaat per slot van rekening om het visitekaartje van het bedrijf!

Aan- en verbouw:

Als alternatief voor nieuwbouw is een aanbouw of verbouwing ook een mogelijkheid om de woon of werkwensen te verbeteren. Het is een ideale manier om meer werkruimte te creëren wanneer het bedrijf uit zijn jasje is gegroeid. Voor een woning geld dat natuurlijk precies zo. Met bijvoorbeeld een dakkapel schep je zomaar een extra leefruimte in het huis met meer ruimte en meer lichtinval.

Renovatie en onderhoud:

Renoveren is het verbeteren of vervangen van bijvoorbeeld het dak, delen muur, de badkamer, keuken, enzovoort. Een huis blijft nu eenmaal aan onderhoud onderhevig en er zal dan ook af en toe wat geklust moeten worden. Restaureren is iets wat meer bij monumentale gebouwen voorkomt. Je brengt met een restauratie het gebouw weer terug in oude staat. Voor renovaties en restauraties is bouwbedrijf John Koster ook in Slagharen in te schakelen.

Dakkapellen:

Dakkapellen is een bijzondere afdeling bij John Koster, het heeft zelfs zijn eigen website verdiend. Een dakkapel bevorderd de lichtinval én schept extra ruimte. Naast het bijkomend woongenot heeft het huis gelijk meerwaarde met een kwalitatief hoogwaardige opbouw. Een dakkapel plaatsen kan tegenwoordig zonder het aan te hoeven passen van de dakconstructie.

Een goed gevoel van de klant en prettig contact vinden wij erg belangrijk als werkzaam bouwbedrijf in Slagharen. Duidelijke communicatie tijdens het bouwproces vinden wij dan ook een vanzelfsprekendheid. Voor professioneel advies of meer informatie kun je contact met ons opnemen, uiteraard geheel vrijblijvend. We willen onze ervaring graag delen en je van wijze raad voorzien!