Bouwbedrijf in Slagharen

Bouw- en aannemersbedrijf John Koster is ook werkzaam als bouwbedrijf in Slagharen. Naast Bouwgarant gecertificeerd is het bouwbedrijf ook verbonden aan Bouwend Nederland. Het heeft in de loop der jaren een goede naam opgebouwd en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het bedrijf is thuis in verschillende bedrijfsactiviteiten waaronder nieuwbouw, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud. Met een ervaren team aan vakmensen is de allround bouwpartner hét aannemers- en bouwbedrijf in Slagharen en omstreken.

Slagharen

Nieuwbouw:

Het bouwen van een geheel nieuwe woning heeft verschillende voordelen. Zo ben je geheel vrij in keuze omtrent de vormgeving en indeling van het te bouwen huis. Je stelt samen met een architect, aan de hand van jouw ideeën en budget, je eigen droomhuis samen en vormt het tot een concreet bouwplan. Naast het te besteden budget beslis je uiteraard ook over het te gebruiken (duurzaam) materiaal.

Utiliteitsbouw:

Met dezelfde voordelen als een nieuw te bouwen huis, zal het bouwen van een nieuw bedrijfspand ook gunstig uitpakken. Ook hier bepaal je uiteraard zelf de materialenkeuze, indeling en het budget. Een nieuwe werkruimte is vaak ook bevorderlijk voor het personeel (betere werkomstandigheden) wat de productie alleen maar ten goede zal komen. Ook de vormgeving (uitstraling) van het pand is belangrijk. Het gaat per slot van rekening om het visitekaartje van het bedrijf!

Aan- en verbouw:

Als alternatief voor nieuwbouw is een aanbouw of verbouwing ook een mogelijkheid om de woon of werkwensen te verbeteren. Het is een ideale manier om meer werkruimte te creëren wanneer het bedrijf uit zijn jasje is gegroeid. Voor een woning geld dat natuurlijk precies zo. Met bijvoorbeeld een dakkapel schep je zomaar een extra leefruimte