Op zoek naar een Bouwbedrijf in Hoogeveen?

Ben je op zoek naar een bouwbedrijf of aannemersbedrijf in Hoogeveen? Zoek dan niet verder! Bouw- en aannemersbedrijf John Koster is gevestigd in Hollandscheveld, nabij Hoogeveen. Door de jaren heen hebben wij verschillende bouwprojecten gerealiseerd in Hoogeveen en omstreken, Zowel kleine als grote projecten. Dankzij onze ervaring en vakkennis gaan wij geen uitdaging meer uit de weg, en zorgen we dat je een woning of kantoor krijgt waar je altijd van hebt gedroomd.

Werkzaamheden die wij uitvoeren zijn: NieuwbouwAanbouwVerbouw, Utiliteitsbouw RenovatieRestauratie en Onderhoud

Wanneer je opzoek bent naar een bouwbedrijf in Hoogeveen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nou gaat om een nieuwbouw woning, een extra verdieping of een restauratie klus. Voor alle bouwwensen staan wij voor je klaar!

John Koster staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Als bouw- en aannemersbedrijf in Hoogeveen zijn wij Bouwgarant gecertificeerd en aangesloten bij Bouwend Nederland. Dit betekend dat wij voldoen aan de eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid, tevens worden wij hier periodiek op getoetst.

Professioneel bouwadvies

Nieuwbouw woning in HoogeveenHeb je altijd al een huis willen laten bouwen en denk je er nu over om daadwerkelijk de stap te gaan zetten, of wil je graag je huis of kantoor laten verbouwen? Wat je wensen ook zijn, er zijn altijd veel dingen waar je rekening mee moet houden. Denk bijvoorbeeld aan vergunningen, kosten, tijd. En het is niet zo raar dat wanneer je een huis wil laten bouwen in Hoogeveen, dat je dan behoefte hebt aan advies van mensen die er verstand van hebben.

Dankzij onze ervaring en vakkennis kunnen wij je professionele adviezen en de juiste informatie geven die je nodig hebt. Hiervoor kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Je kan ook zelf rechtstreeks contact met ons opnemen via info@jkbouw.nl of je kan bellen op 0528 – 34 09 66.
Als bouwbedrijf in Hoogeveen staan wij je graag te woord!

Niet alleen in Hoogeveen de beste keuze

Uiteraard laat Bouw- en aannemersbedrijf John Koster zich niet beperken tot een werkgebied alleen in Hoogeveen. We zijn je graag van dienst in heel Drenthe en omstreken, dus ben je op zoek naar een bouwbedrijf in bijvoorbeeld Assen, Coevorden, Emmen, Meppel of een andere plaats? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.