Bouwbedrijf in Drenthe nodig?

Ben je op zoek naar een aannemersbedrijf of bouwbedrijf in Drenthe? Dan ben je bij bouw- en aannemersbedrijf John Koster aan het juiste adres! Wij zijn gevestigd in Hollandscheveld. Door de jaren heen hebben wij al veel diverse bouwprojecten gerealiseerd in Drenthe en omstreken. Wij zien geen problemen maar uitdagingen. Dankzij onze ruime ervaring en bouwkennis vinden wij voor elk obstakel een passende oplossing.

De werkzaamheden die wij uitvoeren bestaan uit: nieuwbouwverbouwutiliteitsbouwrenovatierestauratie en onderhoud. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd met een vast team vakmensen en waar nodig worden wij ondersteund door diverse onderaannemers.

Nieuwbouw in Drenthe

Altijd al gedroomd van een nieuwbouw woning in Drenthe en ga je nu daadwerkelijk de sta zetten? Dan staan wij als bouwbedrijf uit Drenthe voor je klaar. Wij kunnen het gehele bouwproces voor je verzorgen. We werken samen met diverse architecten en onderaannemers, met ieder hun eigen werkwijze en specialiteit. Wij vinden goede communicatie en de wensen van de klant enorm belangrijk. Daarom denken wij altijd met de klant mee. Tevens krijgt de klant altijd vooraf een totaal overzicht van onder andere de kosten, materialen, een schatting van de werkuren en de planning te zien in de vorm van een open begroting. Hierna volgt er ook geen meerwerk meer van onze kant en komen er geen onverwachte overbodig hoge kosten. Ook tijdens het gehele bouwproces word je op de hoogte gehouden van de vorderingen.

Meer informatie over nieuwbouw vind je hier.

Meer informatie of professioneel advies?

Behoefte aan advies of aanvullende informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen en vertellen je graag over de mogelijkheden. Als bouwbedrijf uit Drenthe met jarenlange ervaring in de bouw kunnen wij je alles vertellen wat je moet weten en je indien nodig adviseren.